SolidaHem

Hem att älska

Nyckelfärdigt parhus i Laggarhult – PRIS 2 895 000:-, Parhus Havsörnen

Unikt tillfälle till nybyggt, välplanerat parhus med barnvänligt läge i attraktiva Laggarhult!

I populära Laggarhult uppför nu Solidahem ”Parhus Havsörnen” – en unik möjlighet att köpa ett bekvämt boende i ett nybyggt parhus och i ett redan väletablerat område. Låg driftskostnad ger en boendekostnad på ca 4 800 kr/månad vid 85 % belåning. Här erbjuds ett modernt och välplanerat 2-planshus med allt som hör nyproduktion till. Den väldisponerade ytan om 132,3 kvadratmeter fördelar sig på 5 rum och kök. Bostaden erbjuder bl.a. badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum med vattenburen golvvärme på hela entrévåningen. Övervåningen inrymmer 3 rejäla sovrum i anslutning till badrummet samt ett rymligt allrum. Upp till 2,7 meter i takhöjd ger en luftig känsla på övervåningen. Du som flyttar till Parhus Havsörnen kan se fram emot en skön och bekymmersfri tillvaro.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Katrineholm har att erbjuda – perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man i ett lugnt och naturnära område med populär förskola alldeles runt knuten. Cykelavstånd till centrum där man når Stockholm med tåg på under 1 timme, man har också cykelavstånd till Lövåsens Handelsområde där man hittar det mesta.

Nyckelfärdigt standardutförande i försäljningen, pris 2 895 000 kr, är friköpt tomt, nyckelfärdigt parhus i standardutförande och grovplanerad tomt. Tillkommer gör kostnader för anslutningsavgifter/bygglov (ca 250 000 kr) och eventuella tillval.

För den som vill skapa sin egen prägel och stil erbjuds många olika tillvalsmöjligheter i form av både paket- och detaljlösningar. För den som vill finns även möjlighet att välja till ett extra sovrum på entrévåningen.
Välj tillvalspaketet ”paket prisvärt” och få 19 000 kr i rabatt, jämfört med ordinarie pris, att lägga på andra tillval – ”paket prisvärt” omfattar:

– färdigställd trädgårdstomt plattor till och vid entrén och groventrén, häckar, gräs, staket, altan på baksidan samt postlåda
– marksten på parkeringen samt 1,2 meter bred gång runt huset mellan entré/groventré och altan
– sista målningen utvändigt

Kontakta mäklaren för detaljerad tillvalslista.

Mer info hos Svensk Fastighetsförmedlning i Katrineholm
https://www.svenskfast.se/hus/sodermanland/katrineholm/katrineholm/laggarhult/parhus-havsornen-3/237926

 

Pris 2 895 000:-
Kontakta Andreas Malmsten på Svensk Fastighetsförmedling för mer info.
Tel: 0708-28 24 85
Mail: andreas.malmsten@svenskfast.se

Behöver du lånelöfte? Vi samarbetar med Handelsbanken i Katrineholm. Klicka här för kontaktuppgifter:

Nästa Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 SolidaHem

Tema av Anders Norén